FREDDO ESPRESSO
2015-06-05 14:19
Freddo espresso συνταγή 1 & 2 μέρος
1.Φτιάχνετε στην εσπρεσιέρα ένα διπλό espresso. Στη συνέχεια, τον ρίχνετε σε ένα σέικερ με 4-5 παγάκια, ζάχαρη, αν θέλετε, και χτυπάτε καλά. Τέλος, αδειάζετε το μείγμα σε ένα γυάλινο ψηλό ποτήρι, χτυπάτε λίγο φρέσκο γάλα στο σέικερ ή στη φραπεδιέρα και προσθέτετε αφρόγαλα στο ποτήρι.
2.Βάζετε το ποτήρι κόκκους ελληνικού καφέ για άρωμα ζελέ κεριού φυτίλι χρωματίζετε το ζελέ με καφέ χρώμα …ξανά κόκκους ελληνικού καφέ για ντεκόρ …το περιμένετε να παγώσει και ρίχνετε το κερί σόγιας για αφρόγαλα….!!!!
Τι σας λέω ; μα το πώς φτιάχτηκε το κερί του freddo espresso τώρα αν εσείς θέλετε τον αληθινό πάρτε την πρώτη επιλογή !